Kelly Willemen – Hofs

Geboren in het Limburgse Meerssen ben ik al vanaf de middelbare school bezig met muziek. Het jaarlijkse school cabaret wakkerde mijn passie voor zingen aan, en vanaf dat moment staat zingen centraal in mijn leven.

Talent werd aangevuld met technische kennis en kunde m.b.v. zanglessen, vocal workshops, diverse masterclasses en logopedie. Na ervaring op te hebben gedaan in o.a. popkoren, een musical project, als akoestisch duo, een aantal eenmalige optredens, en met diverse bands ben ik eind 2008 gestart met mijn eigen project, We do Love… . Binnen We do Love… stond meerstemmige zang centraal. In 2015 en 2016 heb ik met veel plezier onderdeel uitgemaakt van musical zanggroep Prestige.

In 2010 ben ik gestart met het geven van zanglessen aan beginners en (semi-)gevorderden. Dit geeft mij de kans om op weer een hele andere manier bezig te zijn met muziek en anderen te helpen hun techniek te verbeteren en daarmee hun plezier in zingen nog meer te vergroten. December 2012 heb ik een training voor zangdocenten op het gebied van Complete Vocal Technique afgerond; een revolutionaire zangmethode, ontwikkeld door de Deense zangpedagoge Cathrine Sadolin. In 2015 heb ik mij verdiept in een andere methodiek en heb ik Level 1 & 2 van Estill Voice Training met succes afgerond.

In april 2012 was ik jurylid bij de halve finale van het Haarlems Zangfestival en in januari 2019 jureerde ik tijdens Florence Korenslag. Van 2012 tot 2020 ben ik de dirigente geweest van het kinderkoor “De Fonteintjes” van De Verrezen Christus in Voorburg.

Na 10 mooie jaren in de gemeente Leidschendam – Voorburg te hebben gewerkt en gewoond was het tijd voor iets nieuws. Mijn gezin en ik zijn in november 2020 verhuisd naar het mooie plaatsje Willemstad in Noord Brabant, op zoek naar een wat rustiger leven, net buiten de Randstad. Begin 2021 startte ik hier een nieuwe lespraktijk op, om ook hier andere mensen het plezier van zingen mee te kunnen geven.

Uitvoering van Misschien Niet De Eeuwigheid – gezongen met We do Love… (2014)
Uitvoering van Sad Song – gezongen met We do Love… (2014)
Uitvoering van Faith – gezongen met We do Love… tijdens onze show “Seasons of Love” (2014)